Tanulás könnyen, gyorsan, eredményesen

A Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány weboldala
HETA
Fő tevékenységi területeink
Tanfolyamok, képzések
AVS Tréner Képzés
HATÉKONY NYELVTANULÁS
Szolgáltatások
Forgalmazott Fény - Hang készülék
Mi az AVS?
Miért van rá szükségünk?
Jótékony hatásai
REFERENCIÁK
Közhasznúsági jelentések és Mérlegek
Aktualitások
Minőségpolitikánk
Kapcsolat
Letölthető dokumentumok


A Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány által tartandó tanfolyamokról

napi aktuális információk a www.heta.hu honlapon!

 

AVS Trénerképzés.

 

AVS Mesterképzés.

 

Számmisztika, numerológia.

 

 

Az AVS trénerképzést tartja Kugyela János AVS tréner és oktató, mentálhigiénés szakember a Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke.


Önt is zavarja, hogy gyermeke vagy a tanítványa diszlexiás, esetleg egyéb tanulási problémákkal küzd? Mit szólna hozzá, ha megismerhetné azt a kipróbált módszert, amivel 6 hónapon belül véglegesen megszüntethetné a gyermeke, tanítványa diszlexiáját, tanulási problémáját?

AVS trénerképzés (Tudati technológiai trénerképzés) 16 óra.

 


A tanfolyam díja tartalmazza az írásos anyagok díját is.A tanfolyamot végzett személyek megismerik az AVS (Audió – Vizuális Stimuláció, Tudati Technológia) elméleti alapjait.

Felkészítést kapnak az energiaszint, a tanulási teljesítményszint meghatározására, a tanulási problémák diagnosztizálására és kezelésére. Megtanulják, hogy a Fény – Hang készülék segítségével hogyan lehet a káros stresszt oldani, az alvászavart, depressziót kezelni. Hogyan lehet hatékonyan támogatni a tanulást, nyelvtanulást. Hogyan lehet megoldani a tanulási problémákat. (dyslexia, koncentrációs problémák)Megtanulják, hogyan lehet az energiát pótolni, a két agyfélteke harmóniáját visszaállítani, a jótékony alfa állapotot elérni.

A tanfolyam főbb témakörei:

1. Az agykutatás legújabb eredményei a tudati technológia szempontjából.

2. Az agyhullámok fajtái, szerepük.

3. Az Audió-Vizuális Stimuláció (AVS) és az agy.

4. A tudati technológia lényege.

5. A tudati technológia története.

6. Az AVS készülék.

7. A tudati technológia és az energia.

8. Az energia és teljesítményszint mérés folyamatának megismertetése.

9. A tudati technológia alkalmazása a káros stressz oldásában, a kreativitás növelésében, a depresszió csökkentésében, a betegség utáni rehabilitációban.

10. A tanulási hatékonyság növelése a tudati technológia módszerével.

11. A tanulási hatékonyság növelése gyermekeknél (dyslexia, hiperaktivitás).

12. A tanulási hatékonyság növelése a nyelvtanulásban.

13. A tudati technológia csoportos alkalmazása az energetizálásban, a stressz oldásában, sportolók teljesítményének növelésében és a tanulási hatékonyság növelésében.

 

AVS mestertréner képzés

8+8=16 óra.

Főbb témakörök: A profi fény-hang készülék műszaki bemutatása és a programjainak a részletes ismertetése. Tesztelési gyakorlat, tesztelemzések, esettanulmányok. Módszertani felkészítés arra, hogy mi hogyan használjuk a fény-hang technikát problémák megoldására (az elmúlt 15 év tapasztalatai).Depresszió, diszlexia, sportolók, nyelvtanulás, viselkedési zavarok, túlsúly, leszokás (cigi, alkohol, drog, kávé, kaja), dadogás, betegség utáni rehabilitáció, fájdalomcsillapítás, vérnyomás és cukorszint normalizálása, impotencia, libidó problémák, alvászavar, kiégés, kismamák depressziója, a teherbeesés segítése, SNI-s gyerekek, vállalkozók, vezetők, kreativitás növelés, munkateljesítmény növelés, tolerancia növelés, ügyfelezők, munkanélküliek, megváltozott munkaképességűek, stb.   Áttekintjük a teendőket 1-6 éves korig, 7-12 éves korig, 12-20 éves korig, a felnőttek esetén, a megoldandó problémák kezelése a családon belül, mi a teendő, ha az érintett nem akar javulást, csoportos kezelések az iskolában, nyelviskolában, sportegyesületben. Rávilágítunk az emberiség elleni bűnökre a táplálkozás (élelmiszeripar területén).

A képzést Kugyela János a Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke, AVS mestertréner tartja. Jelentkezni a kugyela.janos@heta.hu vagy kugyelaheta@gmail.com vagy a 06/70-27 394 72 telefonon lehet.

Az AVS mestertréner képzést elvégzett hallgatók egy későbbi időpontban a Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány szakembereiből álló vizsgabizottság előtt vizsgát tehetnek. A sikeres vizsgát tett hallgatókkal szerződést köt az alapítvány (ha a hallgató is akarja) és bekerül az alapítvány hivatalos AVS mestertréner csapatába, felkerülve a honlapunkra is.

 

Számmisztika, numerológia. A születési számaink üzenete
című kétnapos tanfolyam

 

A tanfolyamot tartja Kugyela János AVS tréner és oktató, mentálhigiénés szakember, matematikus.

A tanfolyamon elsajátítható az a számolási és értékelési módszer, amely segítségével a születési dátumból meghatározhatók az életünkre vonatkozó főbb tendenciák.

Testi, lelki, szellemi szinten milyen területen vannak rejtett lehetőségeink, milyen területen vagyunk valóban erősek, hol van kényszerítés bizonyos feladatok megoldására. Mi a fő életfeladatunk, mi az életünkkel kapcsolatos fő kívánságunk.

Ajánljuk mindazoknak, akiknek van gyermekük. Ezen információk felhasználásával segíthetik fejlődésüket.

Ajánljuk pedagógusoknak, humánpolitikai szakembereknek, vezetőknek, vállalkozóknak.

Mai rohanó, teljesítmény centrikus világunkban egyre jobban elvész az ember. Az agyféltekék közötti harmónia megszűnik, a mentális energia lecsökken, az emberek nagy része feszült, stresszes. Sok a tanulási és viselkedési problémával küzdő gyerek. Sok az alvászavaros, feszült, ideges, depressziós felnőtt.

Az AVS ( Audió Vizuális Stimuláció ) módszerével működő passzív meditáció a modern ember kezébe adta azt a lehetőséget (Azoknak akik élnek vele.), hogy újra visszaállítsa a megfelelő szintre az energiáját, megszüntesse a káros stressz hatásait, nőjön a teljesítménye, javuljanak a tanulási és sport eredményei. Megszűnik az alvászavar, javul a hangulat, javul az életminőség.

A felnőtteknél is probléma, a gyerekeknél pedig még erősebben megmutatkozik, hogy nem mindig tudják a szülők és a pedagógusok, hogy a gyerek miben tehetséges, milyen pálya lenne jó a számára. Nagyon sok probléma, feszültség adódik abból, hogy a felnőttek rákényszerítenek egy általuk helyesnek vélt pályát a gyerekükre. Úgy gondolják, hogy ezzel segítenek neki. A valóságban az elmúlt több mint 15 éves mentálhigiénés tapasztalataim  szerint tönkre tehetik, de mindenképpen jelentősen megnehezítik számára azt, hogy harmonikus, boldog, kiegyensúlyozott életet élhessen. Ehhez ugyanis a helyén kell lennie, azt kell csinálnia amihez tehetsége van.

Ma a gyorsan változó világban már nem elég, hogy az energia problémát, a harmónia problémát és feszültségcsökkentést megoldjuk. Az ideális állapotot megtartani csak akkor tudjuk, ha jó irányba haladunk, a testi, szellemi, lelki szinten meglévő adottságaink és lehetőségeink szerint.

Az a pedagógus vagy szülő tudja valóban érdemben egyengetni a tanítványa illetve a gyermeke sorsát a kiegyensúlyozott, harmonikus, boldog felnőttkor felé, aki tisztában van a tanítványa illetve gyermeke lehetőségeivel, adottságaival.

A tanfolyamon elsajátítható módszer ezeknek a lehetőségeknek a megismeréséhez segíti hozzá a pedagógusokat illetve a szülőket. Így a pedagógus és a szülő kezébe érdemi motivációs lehetőség kerülhet.

A felnőtteknél, akik általában saját maguk döntenek a sorsuk felől, szintén komoly segítséget jelent a lehetőségek, korlátok és kényszerítések jobb ismerete.

A módszer alkalmazása vállalkozóknak és humánpolitikával foglalkozóknak valamint vezetőknek is érdemben segítheti a munkáját.

Ajánljuk pedagógusoknak, humánpolitikai szakembereknek, vezetőknek, vállalkozóknak.

 

Legalább tíz hallgató részvételével a tanfolyamot bárhol megtartom előzetes egyeztetés alapján.

 

Jelentkezés:

e-mailben        kugyelaheta@gmail.com

SMS-ben         06-70 27 394 72

Weboldal címe: http://heta.hu

 

Jelentkezés:

E-mailben: kugyela.janos@heta.hu

SMS-ben: 0670-273-9472

Jelentkezési lap amely a letölthető dokumentumokban megtalálható és kitöltve és visszaküldve a kugyela.janos@heta.hu címre.

 

 

 

Nyilvántartási szám: 00144-2011

Fat lajstromszám: PLB-2461

Akkreditált képző tanúsítvány: AL-2982

 
Honlapkészítés